Να στείλετε μήνυμα
Υποθέσεις
Σπίτι > Υποθέσεις > Foshan Hanzson building materials Co.,Ltd latest company case about Αυτό που κάνει την τιμή της λαστιχένιας λουρίδας έτσι Differente παραθύρων από όλους τους προμηθευτές;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-757-85513018
Επικοινωνήστε τώρα

Αυτό που κάνει την τιμή της λαστιχένιας λουρίδας έτσι Differente παραθύρων από όλους τους προμηθευτές;

2023-06-20

Latest company news about Αυτό που κάνει την τιμή της λαστιχένιας λουρίδας έτσι Differente παραθύρων από όλους τους προμηθευτές;

Αυτό που κάνει την τιμή της λαστιχένιας λουρίδας έτσι Differente παραθύρων από όλους τους προμηθευτές;

 

          Τα προϊόντα μετάλλων Shunde Foshan., Co., ΕΠΕ είναι ένα επαγγελματικό εργοστάσιο στην παραγωγή εξαρτημάτων υλικού παραθύρων και πορτών. Εξαγάγαμε περισσότερα από 100 εμπορευματοκιβώτια σε περισσότερες από 20 χώρες το μήνα και παίρνουμε τα καλά cooments από τους πελάτες μας για υψηλό μας - ποιοτικά προϊόντα και καλή υπηρεσία.

 

           Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε διαφορετικό υλικό της λαστιχένιας λουρίδας παραθύρων και θα σας εξηγήσουμε ποια διαφορά έχουν που έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα, τη ζωή χρήσης και την τιμή.

 

           

 
Υλικό Ευελιξία Μορφή μετά από να καψειΖωή χρήσης
PVC Ελάχιστα σκληρά από EDPM Ραβδί από κοινού 2-3 έτη
EDPM Εύπλαστος Δύναμη Μέχρι 20 έτη

 

 



 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Γλιστρώντας κύλινδρος παραθύρων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 doorwindow-parts.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.